Onu Onyx

32.00

Onyx is een mineraal en verwant aan agaat.

Deze Onu onyx hanger heeft de vorm van een druppel met daaromheen een mooie zilveren bewerking met veel details. De zilveren rand met bolletjes zorgt er voor dat de steen mooi naar voren komt. Een echte eyecatcher!

Onyx geeft steun, kracht, doorzettingsvermogen en helpt je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk. Onyx stimuleert logica en concentratie. Het is een goede steen voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden.

Oog voor detail:
✓ Echt zilver 925
✓ Zwarte Onyx
✓ Hanger voor aan een ketting
✓ Formaat 12mm breed 25mm hoog
✓ Prijs per stuk

Artikelnummer: omanu-onyx Categorie:

Beschrijving

Onyx is een mineraal en verwant aan agaat.

Deze onu onyx hanger heeft de vorm van een druppel met daaromheen een mooie zilveren bewerking met veel details. De zilveren rand met bolletjes zorgt er voor dat de steen mooi naar voren komt. Een echte eye-catcher!

Onyx geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk. Onyx stimuleert logica, concentratie. Het is een goede steen voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden.

Oog voor detail:
✓ Echt zilver 925
✓ Zwarte Onyx
✓ Hanger voor aan een ketting
✓ Formaat 12mm breed 25mm hoog
✓ Prijs per stuk

- Anderen kochten ook -

- OVER ASJEWAH -

Leuk dat je een kijkje neemt in de wereld van ASJEWAH zilveren sieraden. Shop bij ASJEWAH zilveren sieraden de must-haves van dit seizoen. We hebben een unieke eigen sieraden collectie. Onze sieraden zijn met liefde en oog voor detail voor jou geselecteerd en komen van over de hele wereld.

Lees meer