Lozi Amethist

19.00

Wat zijn ze zijn fleurig he deze Lozi ASJEWAH knopjes met een echte amethist. De zilveren rand in de vorm van een bloem zorgt er voor dat de steen mooi naar voren komt. Een fleurige ear-catcher!

Amethist is een paarse kwartssoort.

Wat zijn ze zijn leuk deze Omae ASJEWAH knopjes met een echte amethist. De zilveren rand zorgt er voor dat de steen mooi naar voren komt. Een echte eye-catcher!

Amethist is beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura kan reinigen en beschermen.

Oog voor detail:
✓ Echt zilver 925
✓ Amethist
✓ 10 mm diameter
✓ Prijs per paar

Artikelnummer: lozi-amethist Categorie:

Beschrijving

Wat zijn ze zijn fleurig he deze Lozi ASJEWAH oorknopjes met een echte amethist. De zilveren rand in de vorm van een bloem zorgt er voor dat de steen mooi naar voren komt. Een fleurige ear-catcher!

Amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura kan reinigen en beschermen.

Oog voor detail:
✓ Echt zilver 925
✓ Amethist
✓ 10 mm diameter
✓ Prijs per paar

- Anderen kochten ook -

- OVER ASJEWAH -

Leuk dat je een kijkje neemt in de wereld van ASJEWAH zilveren sieraden. Shop bij ASJEWAH zilveren sieraden de must-haves van dit seizoen. We hebben een unieke eigen sieraden collectie. Onze sieraden zijn met liefde en oog voor detail voor jou geselecteerd en komen van over de hele wereld.

Lees meer