schelpjes

11.00

De schelp staat al eeuwen symbool voor leven, liefde en vruchtbaarheid.

De zomer is bij uitstek de periode waarin we de zee opzoeken, of beter gezegd: het strand. Wie tijdens een wandeling langs de vloedlijn goed oplet, kan mooie souvenirs mee terug naar huis nemen. Daarom is het ook zo leuk om deze mooie schelp knopjes te kopen. Ze doen je denken aan het strand en de zee waar vaak mooie herinneringen verborgen liggen.

Oog voor detail:
✓ Echt zilver 925
✓ Oorknopjes
✓ 6 mm
✓ Prijs per paar

Artikelnummer: schelpjes Categorie:

Beschrijving

De schelp staat al eeuwen symbool voor leven, liefde en vruchtbaarheid.

De zomer is bij uitstek de periode waarin we de zee opzoeken, of beter gezegd: het strand. De grens van land en zee, waar ook de invloed van wind en zon heel duidelijk waarneembaar is. Wie tijdens een wandeling langs de vloedlijn goed oplet, kan mooie souvenirs mee terug naar huis nemen. Daarom is het ook zo leuk om deze mooie schelp knopjes te kopen. Ze doen je denken aan het strand en de zee waar vaak mooie herinneringen verborgen liggen.

Oog voor detail:
✓ Echt zilver 925
✓ Oorknopjes
✓ 6 mm
✓ Prijs per paar

- Anderen kochten ook -

- OVER ASJEWAH -

Leuk dat je een kijkje neemt in de wereld van ASJEWAH zilveren sieraden. Shop bij ASJEWAH zilveren sieraden de must-haves van dit seizoen. We hebben een unieke eigen sieraden collectie. Onze sieraden zijn met liefde en oog voor detail voor jou geselecteerd en komen van over de hele wereld.

Lees meer