Retourneren en garantie

Retourneren en garantie

Retourneren en garantie
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Het volledige orderbedrag, exclusief verzendkosten, krijg je gecrediteerd. De verzendkosten, van jou thuis naar ons toe, zijn voor eigen rekening. De verzendkosten voor een brievendoosje bedragen 4,50 per pakket, inclusief track & trace. Kijk voor de exacte tarieven op de website van de vervoerder. Als je geen track & trace gebruikt is het risico voor verzending en aankomst voor eigen verantwoordelijkheid.
Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om hier gebruik van te maken download je het retourformulier. Vul deze in, knip het etiket uit en plak op de doos en stuur het ingevulde formulier mee terug in de verzenddoos. Na aanmelding van jouw retour storten wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terug, mits wij het product in goede orde retour hebben ontvangen.

Download hier het retourformulier.

Uitzondering retourneren
Vanwege hygiëne zijn oorknopjes en oorstekers verpakt en verzegeld. Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, maar alleen als de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is de bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.
Als je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten, van jou thuis naar ons toe, zijn voor eigen rekening. De verzendkosten voor een brievendoosje bedragen 4,50 per pakket, inclusief track & trace. Kijk voor de exacte tarieven op de website van de vervoerder.
Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om hier gebruik van te maken neem dan even contact met ons op via info@asjewah.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits wij het product in goede orde retour hebben ontvangen.

3 maanden garantie
Er zit drie maanden garantie op je aankoop. Is er binnen deze periode iets met jouw aankoop aan de hand? Dat is vervelend! Stuur ons een mailtje met een foto en je ordernummer. Dan helpen we je graag verder.

Retouradres
ASJEWAH
Emily Brontësingel 15
6836TV Arnhem